Announcement

Welcome: please feel free to comment. If you wish to post an article or blog you must register.

   

evolution1

   

7-gone-const-2

   

evolution-AA-2

   


atlas1

   
Slik Brukes GSM I Norske Boligalarmer

Slik Brukes GSM I Norske Boligalarmer

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2013 en omsetning på 1 milliard. Selve vektertjenesten, at alarmen er koblet opp mot Verisure sin vaktsentral, som gjør at både vekter og brannvesen rykker ut dersom det går en innbrudds- eller brannalarm. De fleste som begynner som Montør og Teamleder i Verisure har jobbet som selger i en periode først. Tar man for seg lederne i Verisure i dag er 80% intern rekruttert ifra salgsavdeling. Dette gir deg som søkende unik mulighet til å avansere raskt i et stort konsern som Verisure. Med en Verisure klimadetektor kan du aflæse fugtigheden i kælderen eller på loftet.

TV 2 hjelper deg har testet alarmselskapene Verisure (tidligere Securitas Direct) og Sector Alarm, som er de to største selskapene innen boligalarm i Norge: Til sammen dekker de to hele 90 prosent av markedet. I verdenssammenheng ligger Norge ganske godt an når det kommer til innbrudd , men de eneste tilgjengelige tallene er noe gamle. Tall fra FN viser at det i Norge forekommer cirka 1,5 innbrudd per 1000 innbygger per år, mens det i en del andre land det er naturlig å sammenligne seg med forekommer langt flere innbrudd. Antallet innbrudd i Norge har også blitt redusert i takt med installasjon av alarmer.

Det være seg mennesker, store verdier eller andre grunner til at din bedrift må sikres bedre enn minstekravene. Tjenesten leverer på kravene FG Grad 3 , beskyttelseklasse B1 og rapportering av eventuelle kommunikasjonsfeil etter 3 minutter (M3). Med innbruddsalarm kan man sove trygt om natten og i tillegg forlate huset i viten om at noen passer på. Svakstrøm kan også bistå med service på diverse typer innbruddsalarmer og innbruddsalarmanlegg som Premier, Agility 3, Texecom og flere. I tillegg vil du med egen boligalarm uten fasttelefon (http://boligalarm.xyz) ikke være begrenset av hva vaktselskapet vil la deg tilknytte av ekstrautstyr.

Mange vil sikre boligen sin med alarm før de reiser, og ifølge forsikringsselskapene er det fremdeles mulig å få alarm installert før du drar. Samarbeid med naboen om gjensidig tilsyn med boligen, klipping av plen, vanning av blomster og måking av snø. Vaktselskapet med billigste kampanje akkurat nå, er Sector Alarm som gir deg grunnpakke og installering for 1 krone. Det er også Sector Alarm som gir deg rimeligste grunnpakke (som inneholder minst en røykdetektor og en bevegelsessensor) til ordinærpris. Etter tre år er det Vakt Service som er billigst, ved kjøp av alarm til ordinærpris. Dyrest er G4S, med en pris på 15.764 kroner etter tre år. Prisforskjellen er 1.210 kroner.

TV 2 hjelper deg har testet alarmselskapene Verisure (tidligere Securitas Direct) og Sector Alarm, som er de to største selskapene innen boligalarm i Norge: Til sammen dekker de to hele 90 prosent av markedet. To minutter senere, om lag 20 minutter etter alarmen ble løst ut, kommer Verisure sin andre bil frem. Alarm er jo som en veldig dyr forsikring mot noe som sannsynligvis ikke kommer til å skje.
   

JoomLine mp3 player

Open in new window
   
© ALLROUNDER